Onze eigen paarden

Momenteel staan er 8 paarden van ons zelf op de boerderij. 

 

Pien

In 2020 is Pien bij ons op de boerderij geboren. Haar mama was Namke, maar helaas is Namke in november 2020 overleden. Mama Namke was een rasechte Fries. Papa van Pien was Turbo, een bonte hengst (Fries x KWPN).

 

Jip

Halfbroertje van Pien en zoon van Nayati is Jip. Hij is ook geboren in 2020 en hij heeft heel bijzondere kleurtjes! Hij is zwart, bruin en wit. Jip blijft samen met Pien bij ons wonen en kunnen zo samen opgroeien.

 

Fleur

Fleur is onze Shetlander, maar niet een “standaard” Shetlander! Waar Shetlanders best nog wel eens boevig kunnen zijn, is Fleur echt een lieverd zonder nare streken. Ze is heel erg braaf, dol op poetsen en knuffelen en is overal voor in. Oh ja: ze is natuurlijk wel dol op eten. 

 

Milly

Begin 2022 is Milly bij ons op de boerderij gekomen. Milly is ons eigen paard en doet graag mee aan alle activiteiten bij ons op de boerderij. Of het nu gaat om lekker buiten rijden of meerijden in de springles; Milly vindt het allemaal reuzeleuk! Ze is een raszuivere tinker. 

 

Cato

In juni 2022 is Cato bij ons komen wonen! Cato is een rasechte fjord en we hebben haar gekocht voor de buitenritten, voor onszelf en voor de lessen. Cato is braaf maar heeft er wel veel zin in. Ze is lekker voorwaarts en blij om mee te mogen doen!

 

Lotje

In de winter van 2023 kwam Lotje bij ons wonen! Lotje is een heerlijke, echte Haflinger. Ze is dol op gras, krijgt naar haar eigen inzicht nooit genoeg te eten en neemt jou graag mee aan het touw in plaats van andersom. Zodra je er op zit is ze lekker voorwaarts en dol op springen en buiten rijden.

 

Rose

Onze nieuwste aanwinst is Rose; ze woont bij ons sinds begin 2023. Rose is een Shetlander, maar dan een groter formaat dan standaard. Ze is namelijk meer dan 1.00m hoog! Rose is heel erg lief en braaf met poetsen en rijden. Ze vindt het erg gezellig als je komt knuffelen! 

 

Noor

De wollige knuffel bovenaan deze pagina heet Noor. Noor is onwijs oud geworden en was de oude kinderpony van Fieneke. Ze hoorde echt bij onze boerderij! Helaas is ze in november 2021 (uit ouderdom) overleden.

 

Kosmo

Sinds begin 2024 woont Kosmo bij ons! Het is familie van ons overleden paard Ymme. We zijn heel erg blij met hem! Hij zal in de komende tijd geruind worden en we hopen dat hij onze grote (familie)vriend en ons sportpaard wordt.